0

Kosár tartalma Carmagic

A kosár üres!

Összesen:

0 Ft

Tovább a kosárhoz

 

Rólam és a CarMAGicről

A CarMAGic története közel 40 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor az utcavégi varrónő, Veronka néni hatására már egészen pici lányként kialakult bennem az alkotás vágya. Órákon át csillogó szemekkel csodáltam, ahogy hajtja a varrógépet. Alig múltam 8 éves és a Néni tanítása célba ért, hisz már szorgosan varrtam ruhát, takarót vagy éppen párnát. Hogy kinek? Először csak a babáimnak, később pedig már saját felhasználásra is!  Ma már ott tartok, hogy öltögetés nélkül olyan lennék, mint madár szárnyak nélkül. Amikor kezembe veszem a tűt, elragad egy megmagyarázhatatlan érzés, ami a nyugalmat és az alkotás örömét jelenti számomra.
A legboldogabb pillanat, amikor az elkészült termékeimet átnyújtva örömet szerezhetek másoknak.

Két gyermekes anyukaként jól tudom, mit jelent a gyermekünket biztonságban, szeretetben és boldogságban nevelni. Ha csak 2 tényezőt emelnék ki a CarMAGic alappillérei közül, az egyik a szívből készült hazai alkotás, a másik pedig a gyerekek szeretete lenne. Saját kezűleg készített termékeim célja, hogy a csemetéket boldogabbá, utazásukat kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyem. Mi, édesanyák, jól tudjuk, hogy egy szülő számára gyermeke boldogsága és biztonsága a legfontosabb!

A CarMAGic első terméke

Amikor gyermekeim picik voltak gyakran tapasztaltam, hogy utazás során a kis buksijuk előre bukik, vagy fura pózban, kitekeredve „pihen” az autósülésben. Az első gondolatom az volt, hogy ezt a kényelmetlenséget meg kell oldanom. A kérdésre a válasz pedig az utazó fejpánt és az övpárna volt, ami finoman tartja a gyermek fejét az alvás és utazás ideje alatt. Az utazófejpántot úgy terveztem, hogy kellő rugalmassága legyen, egy esetleges hírtelen fékezés alkalmával ne rántsa meg a buksit. A termék először saját felhasználásra készült, ám oly népszerűvé vált az ismerőseim körében, hogy azt vettem észre, a napjaim nagy részét a varrógép mellett töltöm! Így jöttek létre a CarMAGic első termékei!

Később persze bővült a repertoár az autós tárolóval, övpántokkal, övpárnákkal, játszókkal vagy az egyedi „baby on board” táblákkal.

 

                                                           Mag Edit