0

Kosár tartalma Carmagic

A kosár üres!

Összesen:

0 Ft

Tovább a kosárhoz

 

Rólam és a CarMAGicről

Két gyermekes anyukaként jól tudom, mit jelent a gyermekünket biztonságban, szeretetben és boldogságban nevelni. Ha csak 2 tényezőt emelnék ki a CarMAGic alappillérei közül, az egyik a szívből készült hazai alkotás, a másik pedig a gyerekek szeretete lenne. Saját kezűleg készített termékeim célja, hogy a csemetéket boldogabbá, utazásukat kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyem. Mi, édesanyák, jól tudjuk, hogy egy szülő számára gyermeke boldogsága és biztonsága a legfontosabb!

A CarMAGic első terméke

Amikor gyermekeim picik voltak gyakran tapasztaltam, hogy utazás során a kis buksijuk előre bukik, vagy fura pózban, kitekeredve „pihen” az autósülésben. Az első gondolatom az volt, hogy ezt a kényelmetlenséget meg kell oldanom. A kérdésre a válasz pedig az utazó fejpánt és az övpárna volt, ami finoman tartja a gyermek fejét az alvás és utazás ideje alatt. Az utazófejpántot úgy terveztem, hogy kellő rugalmassága legyen, egy esetleges hírtelen fékezés alkalmával ne rántsa meg a buksit. A termék először saját felhasználásra készült, ám oly népszerűvé vált az ismerőseim körében, hogy azt vettem észre, a napjaim nagy részét a varrógép mellett töltöm! Így jöttek létre a CarMAGic első termékei!

Később persze bővült a repertoár az autós tárolóval, övpántokkal, övpárnákkal, nyakpárnákkal, különböző zsebes tárolókkal, játszó tálcákkal, vagy a „baby on board” táblákkal.

 

                                                           Mag Edit